Miniatuurrenners

Miniatuur wielrenners

België

Nieuw : alle UCI WORLD TOUR renners 2019 hier te verkrijgen. Ga vlug naar onze producten. Daarnaast, een aanbod voor jong en oud, miniatuur renners in de shirt van je keuze, handgeschilderd. Zowel een wielrenner uit de shop als een miniatuur wielrenner in een shirt die je zelf opgeeft. Onze handgeschilderde miniatuur wielrenners zijn gemaakt van Zamak, dit is een legering van zink en aluminium. Bijzonder stevig en duurzaam materiaal beschilderd met de beste kwaliteitsverf.
Media

Vive le vélo

Wij bieden alle shirts aan, zowel de klassiekers (gele, groene en bolletjesshirt) als de bestaande merkentruien. Maar nostalgie is nooit ver weg in de wielersport, op eenvoudig verzoek schilderen we de shirt van de wielerploeg van je jeugd of van een vergeten held uit de Tour de France. Ideaal als geschenk voor een wielerliefhebber. Voor een verjaardag of voor een feest. Ook grote bestellingen, als relatiegeschenk voor uw klanten met uw logo op de rugzijde zijn mogelijk.

Officiële verdeler

Hebt u uw keuze gemaakt dan kan je bestellen via het bestelformulier. U ontvangt per kerende een bevestiging van uw bestelling, alsook het rekeningnummer en ons bestelnummer. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling onmiddellijk verzonden per post.
Cyclistes Leon is sinds 2011 de officiële verdeler van de miniatuur rennertjes van Fonderie Roger voor België, Nederland en Duitsland.